Filme

#callie torres #sara ramirez #rol #anatomia lui grey #sex+and+the+city #actrita

O actrita indragita din “Anatomia lui Grey”, star in celebra pelicula “Sex and the City”

 

O actrita indragita din serialul “Anatomia lui Grey” se va alatura productiei celebrului film “Sex and the City”.

Actrita care a jucat rolul medicului ortoped Callie Torres se va alatura lui Sarah Jessica Parker si celor mai bune prietene ale sale, spre deliciul publicului din inrteaga lume.

Distributia sezonului sapte din Sex and the City, intitulata And Just Like That, devine mai clara. Pe 19 mai, Entertainment Weekly a dezvaluit ca o actrita Sara Ramirez din Grey’s Anatomy s-ar alatura actritei Sarah Jessica Parker.

Sursa foto: eonline.com

Sara va juca rolul lui Che Diaz, o comediana non-binara care o primeste adesea pe Carrie Bradshaw in emisiunea sa. Personajul este descris ca fiind carismatic, cu o inima mare, al carui simt al umorului si o abordare progresiva si umana a genului au facut ca podcast-ul sau sa fie foarte popular. Un rol care reflecta multe aspecte ale vietii personale a Sarei Ramirez, care a marturisit ca este non-binara pe 27 august 2020, intr-o postare pe Instagram si ca se alatura comunitatii LGBT.

 “Toata lumea din echipa And Just Like That este incantata sa vada ca cineva talentat si dinamic precum Sara Ramirez se alatura familiei Sex and The City”, a declarat producatorul executiv Michael Patrick King intr-un comunicat de presa. “Sara are un talent unic, atat comic cat si dramatic, si suntem incantati si inspirati sa cream acest nou personaj.”, potrivit tabu.ro

Sursa foto:  smartradio.ro/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea