Filme

#aquaman #imax #trailer #film

Nu ai vazut inca "Aquaman"? Trei motive sa-l vezi in format IMAX

Daca nu ai apucat sa vezi inca pelicula "Aquaman", atunci trebuie sa profiti de ocazie si sa vezi filmul in dormat IMAX. Astfel vei avea parte de actiune din plin iar efecte vizuale epice iti vor arata vasta lume subacvatica a celor sapte mari asa cum nici nu ti-o imaginai.

 

Mult-asteptatul blockbuster are numeroase secvente de actiune, atat pe pamant, cat si sub apa, 90% din actiunea filmului fiind filmata cu camerele de inalta rezolutie IMAX, dupa cum a declarat regizorul James Wan.

De ce trebuie sa vezi "Aquaman" in format IMAX:

1. Vezi cu pana la 26% mai multa imagine, doar in format IMAX

Peste 90 de minute din productie, mai mult de jumatate din film, iti aduc in sala T IMAX cu pana la 26% mai multa imagine pe ecran, pentru o imagine panoramica ce iti va umple vederea periferica. Asa ca doar in acest format vezi mai mult din uriasul Jason Momoa si din frumusetea Atlantidei.

2. Ai parte de imagini clare ca lacrima si culori vibrante

Adancurile Atlantidei prind viata in format IMAX ca in nici un alt format. Cele mai incredibile culori, imaginile clare ca lacrima si luminozitatea ecranului IMAX iti vor arata o lume subacvatica despre care nici nu stiai ca exista, iar incredibilele regate subacvatice te vor coplesi.

3. Sistemul audio revolutionar iti va face inima sa vibreze

Filmele IMAX nu sunt menite pur si simplu sa fie vizionate, ci sunt destinate sa-i aduca pe spectatori in mijlocul actiunii. Fie pe uscat, fie sub apa, publicul se va bucura de o experienta cu adevarat incredibila si se va simti transportat in lumea lui Aquaman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea