Filme

#filme noi #filme #box office american #total recall #box office

Noul "Total Recall" este considerat un esec urias in box office-ul american

 

Pelicula "Total Recall" cu Colin Farell, Jessica Biel si Kate Beckinsale a provocat dezamagire in randul cinefililor si criticilor de film americani. Remake-ul clasicului film cu Arnold Schwarzenegger si Sharon Stone a fost catalogat ca fiind "inutil".

In weekend-ul abia incheiat, noul "Total Recall" a avut incasari de 26 de milioane de dolari, situandu-se pe pozitia a doua in box office-ul american, dupa "Dark Knight Rises" (36,4 milioane de dolari).

Bugetul alocat pentru "Total Recall" a fost de 125 de milioane de dolari, insa productia nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Pelicula regizata de Len Wiseman a reusit sa aiba incasari cu numai un milion de dolari peste cele stranse in 1990 de filmul cu Arnold Schwarzenegger.

"'Total Recall' din 1990 pare o capodopera ca Citizen Kane in comparatie cu actualul 'Total Recall'", se arata in publicatia Huffington Post.

Foto: collider.com
 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea