Filme

#avatar calea apei #avatar the way of water #lansare avatar #premiera romania #avatar

Noi imagini din filmul Avatar care va avea premiera in luna decembrie! Ce clip video a aparut pe net

16 decembrie 2022 este o zi importanta pentru fanii cinematografiei: „Avatar: The Way of Water” („Avatar: Calea Apei”), va avea premiera in Romania.

 

Cea de-a doua parte a filmului „Avatar”, regizat de James Cameron, este situata la mai bine de un deceniu dupa evenimentele din primul film si spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri si copiii lor), detaliind dificultatile care ii urmaresc, eforturile pe care le fac pentru a se pastra unul pe altul in siguranta, luptele pe care le duc pentru a ramane in viata si tragediile pe care le indura.

Pentru a marca asa cum se cuvine lansarea oficiala a trailerului „Avatar: The Way of Water” („Avatar: Calea Apei”), reprezentantii studiourilor 20th Century au proiectat pe Cascada Niagara un uimitor spectacol de lumini, cu momente importante din film. Totodata, in acelasi timp cu postarea trailerului oficial pe YouTube, cei de la 20th Century au prezentat si afisul oficial al filmului.

Regizat de James Cameron si produs impreuna cu Jon Landau, productia Lightstorm Entertainment ii are in distributie pe Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang si Kate Winslet. Scenariul este semnat de James Cameron, Rick Jaffa si Amanda Silver. Povestea le apartine lui James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman si Shane Salerno. David Valdes si Richard Baneham sunt producatori executivi ai filmului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea