Filme

#_fara-rezervari-fara-retineri-2007

No Reservations - primele ecouri

O sefa-bucatar, Kate (Catherine Zeta Jones) isi traieste viata ca si cum ar conduce o bucatarie, cu o intensitate care captiveaza si intimideaza pe oricine din jurul ei.

Cu o precizie fara cusur, conduce fiecare tura, coordoneaza sute de meniuri, prepara sosuri delicate, asezonand fiecare fel de mancare intr-un mod absolut perfect.

Perfectionismul si organizarea ei sunt puse la incercare atat acasa, cat si la lucru: un nou bucatar, Nick (Aaron Eckhart), intra in echipa, iar stilul lui agitat se loveste de precizia si calmul lui Kate, iar acasa, Kate este data peste cap de aparitia nepoatei ei de noua ani, Zoe (Abigail Breslin).

Primele reactii

Consensul general la care criticii au ajuns odata cu aparitia No Reservations, un nou film ce o are in distributie pe Catherine Zeta Jones , este pe scurt redus la propozitia: “Prea previzibil si melancolic pentru genul pe care il reprezinta”.

Parerea generala nu a fost una foarte buna si si cei care au i-au acordat un plus au facut-o oarecum fortat. Pentru o idee de ansamblu, aveti mai jos cateva dintre primele reactii la aparitia filmului.

Contra

Newsday: "Avand la baza celebra comedie germana ‘Mostly Martha’, filmul nu lasa un gust amar sau rau. Nu lasa, de fapt, nici un fel de gust sub nici o forma" (John Anderson)

Los Angeles Times: "Tot ce exista in acest film a fost realizat sa te faca sa te simti bine. Asa ca de ce arata totul artificial si paliativ in acel mod foarte deprimant?" (Carina Chocano)

Chicago Sun-Times: "Filmul este un remake dupa ‘Mostly Martha’ (2001), un film german indragit de multi. No Reservations nu pare a-l reinventa, insa arata ca si cum l-ar fi reciclat " (Roger Ebert)

San Francisco Chronicle : "Sa vezi No Reservations inseamna sa vezi tot ce este in neregula cu filmele americane. Un remake ‘Mostly Martha’ – ia o reteta de succes si adauga cateva arome distincte hollywoodiene: adica ia caractere adulte si le pune sa se poarte ca si copiii" (Mick LaSalle)

Pro

Denver Post: "Este posibil ca No Reservations sa nu fie ceva maret ca o mancare grandioasa, insa este gustos" (Lisa Kennedy)

Globe and Mail: "Cu toate ca pierde ceva odata cu omogenizarea americana, No Reservations ramane totusi o comedioara digerabila" (Liam Lacey)




Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea