Filme

#nicole kidman #colin firth #cuplu #drama #mia wasikowska #stoker #Chan Wook-Park

Nicole Kidman si Colin Firth, cuplu misterios in drama Stoker

Regizorul Chan Wook-Park strange o colectie de vedete pentru urmatorul sau film in limba engleza, Stoker.

Dupa ce a ales-o pe Mia Wasikowska  pentru rol principal din film, regizorul filmelor cult Oldboy si Thirst este foarte aproape de a-i aduce in distributie pe Nicole Kidman si Colin Firth.

Potrivit publicatiei Los Angeles Times, Kidman ar urma sa joace rolul mamei personajului interpretat de Wasikowska, in timp ce Firth va fi unchiul misterios al fetei. Acesta revine in mijlocul familiei dupa moartea tatalui fetei. Atat Kidman, cat si Firth s-au intalnit deja Park saptamana trecuta pentru a discuta despre rolurile lor.

stoker este o drama misterioasa al carui scenariu este scris de Wentworth Miller (Prison Break). Jodie Foster ar fi trebuit sa joace initial rolul mamei, dar actrita s-a retras din proiect.

Filmarile sunt programate se inceapa la sfarsitul primaverii, pelicula fiind cel mai probabil primul proiect al lui Firth dupa The King’s Speech. Tot anul acesta, actorul va juca si in remake-ul gambit alaturi de Cameron Diaz.

Nicole Kidman si Colin Firth sunt nominalizati la premiile Oscar de anul acesta, iar actorul britanic a castigat deja un Glob de Aur si un premiu BAFTA pentru prestatia sa din The King’s Speech.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea