Filme

#filme noi #filme #box office #new year`s eve #incasari film #filme 2011

'New Year's Eve' - lider in box office, cu cele mai mici incasari din 2011

Filmul 'New Year's Eve' ('De Anul Nou') a debutat pe primul loc in box office, insa a avut incasari cu mult mai mici decat au estimat producatorii.

In weekendul de debut, New Year's Eve a incasat aproximativ 13,7 milioane de dolari, fata de 20 de milioane cat a fost preconizat. Aceste cifre atesta faptul ca, dintre toate filmele care au debutat in 2011 in fruntea box office-ului, 'De Anul Nou' a avut cele mai mici incasari.

'New Year's Eve' este o comedie romantica , cu actori unul si unul: Jessica Biel , Zac Efron, Ashton Kutcher, Robert De Niro, Jon Bon Jovi etc. Filmul a fost lansat in cinematografe pe 9 decembrie 2011 .

Pe locul 2 in boxoffice s-a clasat comedia 'The Sitter', cu incasari de 10 milioane de dolari . Spre deosebire de 'New Year's Eve', 'The Sitter' nu a reprezentat o dezamagire din punct de vedere al banilor.

Producatorii sunt mai mult decat multumiti de cele 10 milioane de dolari obtinute, in conditiile in care bugetul total al filmului a fost sub 25 de milioane de dolari.

'Twilight: Braking Dawn part I' a coborat pe locul 3 la capitolul incasari.

Trailer New Year's Eve



Foto: entertainment.time.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea