Filme

#filme noi #filme #natalie portman #distributie film #knight of cups #lawless

Natalie Portman va juca in doua noi productii

Natalie Portman va juca in doua productii noi, dupa un an de pauza. ' Knight of Cups ' si 'Lawless' sunt cele doua filme in care actrita va juca rolul principal, anunta aceshowbiz.com.

Dupa ce a castigat premiul 'Cea mai buna actrita in rol principal' la Oscar 2011, pentru interpretarea de exceptie din 'Black Swan' (' Lebada neagra '), Natalie Portman a anuntat ca se retrage de la Hollywood pentru o perioada. Actrita era dornica sa se dedice vietii de familie, mai ales ca astepta un copil.

Acum, la 9 luni de la nasterea lui Aleph, Natalie Portman este hotarata sa revina in lumina reflectoarelor.

In pelicula 'Knight of Cups', Natalie va juca alaturi de Christian Bale si Cate Blanchett, in timp ce in filmul 'Lawless' se va alatura actorilor Ryan Gosling si Rooney Mara .

Scenariile celor doua productii in care va juca Natalie Portman vor fi dezvaluite in lunile urmatoare. Inca nu se cunosc alte detalii legate de bugete sau date de lansare, dar se stie ca ambele filme vor fi regizate de Terrence Malick .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea