Filme

#filme noi #filme #printesa diana #distributie film #caught in flight #naomiwatts

Naomi Watts va fi Printesa Diana in "Caught in Flight"

Naomi Watts o va interpreta pe Printesa Diana in viitorul film biografic " ".

Initial, rolul i-a fost atribuit actritei , cunoscuta pentru rolurile din productiile "Take Shelter" si " The Tree Of Life ", insa, din motive care inca nu au fost anuntate, ea a fost inlocuita cu britanica Naomi Watts.

Imediat dupa ce a aflat ca va intra in pielea celei supranumite " Printesa inimilor", Naomi Watts a declarat ca se simte magulita si rasfatata de producatorii biopicului, intrucat nu se astepta sa primeasca acest rol.

Actrita considera ca noul proiect cinematografic in care se va implica este o provocare imensa si spera sa o interpreteze cat mai fidel pe Printesa Diana.

Regizat de , filmul "Caught On Fight" prezinta ultimii ani din viata Printesei Diana si se va axa pe relatia amoroasa a acesteia cu medicul Hasnat Kahn.

Relatia celor doi nu a fost foarte mediatizata. Diana si Hasnat Kahn au fost impreuna intre 1995-1997, insa idila lor a iesit la iveala abia in 2008, cand medicul a acceptat sa vorbeasca despre acest lucru intr-un interviu pentru "The Telegraph".

Inca nu se stie daca pelicula "Caught On Fight" va prezenta si relatia Printesei de Wales cu Dodi Al-Fayed si decesul lor in accidentul auto de pe 31 august 1997.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea