Filme

#miley cyrus # two and a half men #hannah montana

Miley Cyrus a primit un rol in serialul "Two and a Half Men"

Miley Cyrus, cunoscuta publicului din Romania pentru rolul din serialul Disney "Hannah Montana", va reveni pe micile ecrane in acest an.

Actrita, in varsta de 19 ani a primit un rol in cunoscutul serial "Two and a Half Men" si va interpreta rolul unei localnice "foarte sexy", iubita adolescentului Jake Harper (interpretat de Angus T. Jones).

La randul sau, personajul lui Ashton Kutcher, milionarul Walden Schmidt se va indragosti nebuneste de noua aparitie feminina din serial.

Noi episoade din serialul "Two and a Half Men" vor fi lansate pe canalul CBS, incepand cu sfarsitul lunii septembrie, mai precis pe 27 septembrie.

Miley Cyrus o duce din ce in ce mai bine si in plan personal, mai ales ca in urma cu doua luni s-a logodit cu iubitul sau, Liam Hemsworth.

Cele doua vedete s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei 'The Last Song', in care personajele lor traiau o poveste de dragoste trista.

Sursa foto: sawfnews.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea