Filme

#filme noi #resident evil #distributie #mila jovovich #resident evil: retribution

Mila Jovovich va juca in Resident Evil: Retribution

Seria de filme Resident Evil nu va fi abandonata. Actrita Mila Jovovich a decis sa joace inca o data rolul Alice, in viitorul Film... francizei, potrivit site-ului Bloody Disgusting, citat de musicrooms.net.

Pelicula, a cincea la numar, se va intitula ' Resident Evil: Retribution '. Filmul va fi lansat pe 14 septembrie 2012, in regia sotului lui Jovovich, cineastul Paul W.S. Anderson.

Regizorul are la activ pelicule ca 'Mortal Kombat' (1995), 'Final Destination' (1997), 'Soldier' (1998), 'AVP: Alien vs. Predator' (2004) sau 'Death Race' (2008). Tot el a regizat in 2002 primul film al seriei 'Resident Evil'.

Desi franciza a debutat cu o serie de recenzii negative, filmul a reusit sa stranga incasari de peste 102 milioane de dolari la nivel mondial. Au urmat apoi inca trei sequel-uri: ' Resident Evil: Apocalypse ' (2004), ' Resident Evil: Extinction ' (2007) si ' Resident Evil: Afterlife ' (2010).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea