Filme

#filme noi #filme #michelle pfeiffer #distributie film #malavita

Michelle Pfeiffer, rol in "Malavita"

Michelle Pfeiffer si Robert de Niro sunt cei doi actori principali distribuiti in noul film al regizorului Luc Besson, "Malavita".

Proiectul se doreste a fi o comedie neagra despre mafie. Pelicula lui Besson aminteste foarte mult de serialul celebru din perioada 1999-2007, "The Sopranos".

Filmul reprezinta adaptarea unei carti a scenaristului si autorului francez Tonino Benacquista si isi propune sa impartaseasca povestea unei familii de mafioti. Cuplul in jurul caruia se construieste actiunea este interpretat de Michelle Pfeiffer si Robert de Niro. Familia celor doi se muta in Franta, in cadrul unui program de protectie a martorilor, dar, treptat, acestia isi reiau obiceiurile de mafioti.

"Malavita" isi va incepe productia in aceasta vara si va marca cea de-a treia colaborare a actrieti Michelle Pfeiffer cu De Niro, intrucat ei au mai jucat impreuna in "Stardust" si in comedia romantica "New Year's Eve".

Foto : fashcraze.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea