Filme

#cinemacon #filme #michelle pfeiffer #premii film

Michelle Pfeiffer, premiu in cadrul CinemaCon

Actrita Michelle Pfeiffer, in varsta de 53 de ani va primi un premiu din partea asociatiei patronilor de cinematografe din toata lumea, in cadrul conventiei CinemaCon, desfasurata in perioada 23-26 aprilie 2012, la Caesar Palace (Las Vegas).

"Michelle Pfeiffer este cu adevarat una din cele mai grozave protagoniste din industria cinematografica", a declarat Mitch Neuhauser, directorul executiv al CinemaCon.

Chiar daca realizarile actoricesti ale lui Michelle Pfeiffer nu au fost recunoscute prin vreun premiu Oscar, ea a primit numeroase premii din partea asociatiilor criticilor de film.

Cele mai cunoscute aparitii ale actritei au fost in peliculele "Scarface", "Dangerous Minds", "Batman Returns", "The Witches od Eastwick", "Married to the Mob", "Frankie and Johnny" si "Oleander".

Anul acesta, Michelle Pfeiffer va aparea pe marile ecrane alaturi de Johnny Depp, in remake-ul cu accente comice al lui Dark Shadows.

foto : gallery-hot-photos.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea