Filme

#mia wasikowska #emma stone #spider-man #film

Mia Wasikowska si Emma Stone se bat pe inima lui Spider-Man

Noul film Spider-Man este foarte aproape de a avea  nu una, ci doua personaje feminine. Entertainment Weekly sustine ca detine informatii cum ca Mia Wasikowska si Emma Stone sunt candidatele cu cele mai mari sanse la rolurile din Spider-Man 4.

Se pare ca cele doua actrite le vor interpreta pe Mary Jane Watson si Gwen Stacy, marile iubiri ale lui Peter Parker. Potrivit Slash Film, Wasikowska s-a intalnit la New York cu regizorul Marc Webb si protagonistul noului film, Andrew Garfield, iar Stone a dat si ea probe cu actorul.

Mia ar urma sa fie blonda Gwen, in timp ce Emma o va juca pe roscata Mary Jane. Nimic nu este insa confirmat, iar unele surse dau asigurari ca mai sunt actrite importante luate in considerare de producatori pentru aceleasi roluri.

Mia Wasikowska a jucat recent in drama foarte apreciata de critici The Kids Are All Right si a incheiat filmarile la Jane Eyre. Emma Stone a devenit cunoscuta cu rolul din Zombieland , iar noul ei film in care detine rolul principal, Easy A, este un succes de boxoffice.

Filmarile la cel de-al 4-lea film al seriei Spider-Man vor incepe in decembrie anul acesta, iar premiera blockbuster-ului a fost programata pentru iulie 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea