Filme

#matthew mcconaughey #distributie #reese whiterspoon #Mud

Matthew McConaughey si Reese Whiterspoon, distribuiti in Mud

Matthew McConaughey si reese whiterspoon vor face parte din distributia peliculei "Mud", in regia lui Jeff Nichols (" Shotgun Stories ", "Take Shelter"), anunta totalfilm.com.

McConaughey va fi un fugar care este ajutat de un pusti (Tye Sheridan) sa evadeze de pe o insula. Acelasi pusti ii ajuta o regaseasca pe Juniper, iubita sa (Reese Whiterspoon).

Matthew McConaughey este in forma maxima, fiind laudat de critici pentru prestatia din recentul “Lincoln Lawyer”. Inainte de a se apuca sa filmeze “Mud”, el va lucra pentru “The Paperboy” (regia: Lee Daniels). De asemenea, este atasat si la proiectul “Bernie” al lui Richard Linklater .

Pe Reese Whiterspoon am vazut-o anul acesta in “ Water For Elephants ”, alaturi de Robert Pattinson. Vedeta din “Legally Blonde” a filmat de curand cu Tom Hardy si Chris Pine la comedia romantica “This Means War”. Saptamana trecuta, Whiterspoon a mai primit un rol, cel principal, in comedia Disney “Wish List”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea