Filme

#mark millar #miracle park #film #supereroi

Mark Millar, creatorul lui Wanted, face un film supereroi contemporani

Mark Millar , creatorul benzilor desenate care stau la baza lungmetrajului Wanted, isi va face debutul ca regizor cu filmul Miracle Park, informeaza aceshowbiz.com.

Despre primul sau film, Millar spune ca este o combinatie intunecata intre X-Men si Trainspotting care “va sparge toata tabuurile filmelor cu supereroi si va oferi o alta imagine asupra acestui gen de cinema”Miracle Park este infricosator, violent, o experienta cu totul noua. Filmul incepe acolo unde alte pelicule trag linie”, mai scrie in comunicatul de presa.

Actiunea din Miracle Park se petrece in Scotia zilelor noastre si are in prim plan aventurile unui grup de activisti pentru drepturile animalelor care intra prin efractie intr-un laborator de cercetari unde gasesc o baza subterana care apartine guvernului american.

Lungmetrajul va fi filmat in intregime cu camera din mana intr-un stil foarte asemanator cu Paranormal Activity si The Last Exorcism. Filmarile vor lua sfarsit la finalul lunii octombrie, iar etapa de post-productie va dura pana in ianuarie cand vom avea parte si de un prim trailer.

Scotianul Mark Millar este unul dintre cei mai cunoscuti autori de carti de benzi desenate din lume, multe dintre creatiile sale fiind transformate in filme de succes la Hollywood: Wanted, Kick-Ass si Nemesis (un proiect aflat inca in dezvoltare).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea