Filme

#marion cotillard #locatii filme #filme noi #rol #distributie film # arthur si lancelot

Marion Cotillard, rol negativ in 'Arthur si Lancelot'?

Marion Cotillard ar putea interpreta rolul principal negativ in viitoarea pelicula a studiourilor Warner, 'Arthur si Lancelot'.

Actrita de origine franceza a devenit foarte solicitata la Hollywood, dupa rolul exceptional din filmul 'La Vie En Rose', care i-a adus premiul Oscar pentru 'Cea mai buna actrita in rol principal'.

Acum, Marion Cotillard, in varsta de 36 de ani, se afla in negocieri pentru a juca rolul vrajitoarei Morgana in filmul de razboi 'Arthur si Lancelot'. Morgana este o vrajitoare foarte rea si periculoasa si este sora vitrega a regelui Arthur. Despre acesta se spune ca a trait in secolul al VI-lea si a salvat Britania de invazia saxonilor.

Rolul regelui Arthur va fi interpretat de starul din 'Game Of Thrones' ( urzeala tronurilor "> urzeala tronurilor ">Urzeala Tronurilor '), Kit Harington, in timp ce rolul lui Lancelot va fi jucat de Joel Kinnaman, cunoscut din filmul 'The Girl with the Dragon Tattoo' ('Fata cu un dragon tatuat').

Marion Cotillard va putea fi vazuta vara viitoare in mult asteptatul film 'The Dark Knight Rises'. Lansarea productiei va avea loc pe 20 iulie 2012 in cinematografele din Romania.

Foto: semanticsys.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea