Filme

#marion cotillard #rol #the dark knight rises #batman 3 #christopher nolan

Marion Cotillard - rol important in The Dark Knight Rises?

The Dark Knight Rises , cel de-al 3-lea film al seriei Batman, a mai bifat inca o vedeta de Oscar in distributia deja impresionanta.

Se pare ca actrita franceza Marion Cotillard, castigatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din La Vie en Rose, este ultima venita pe afisul filmului regizat de Christopher Nolan.

Cotillard a mai colaborat cu regizorul britanic si la SF-ul Inception, iar acum se zvoneste ca a semnat si pentru Batman 3 , potrivit publicatiei franceze Le Figaro. “Actrita, care va deveni mama in aceasta primavara, va fi o prezenta discreta anul acesta. Va juca intr-un singur film si a ales Batman 3”, titreaza Le Figaro.

Despre prezenta lui marion cotillard in distributia lui the dark knight rises s-a vorbit inca de anul trecut, insa, dupa ce actrita a anuntat ca este insarcinata, s-a crezut ca ea nu va mai putea juca in mult-asteptatul film. Deocamdata stirea nu a fost confirmata.

The Dark Knight Rises va avea premiera pe 20 iulie 2012. Productia filmului va incepe in mai. Christian Bale, Tom Hardy, Anne Hathaway, Michael Caine si Joseph Gordon-Levitt sunt actorii confirmati pana acum pentru Batman 3.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea