Filme

#_made-of-honour-2008 #primele ecouri #cronica #patrick depmsey #mireasa e iubita mea #made of honor

Made of Honor - primele ecouri

Tom duce o viata minunata: e sexy, are succes si stie ca se poate bizui pe Hannah, incantatoarea lui prietena si singura constanta a vietii lui. Totul merge perfect pana Hannah pleaca in Scotia, intr-o deplasare de serviciu de sase saptamani.

Acum Tom realizeaza cat de pustie i se pare viata fara ea. Isi propune sa rezolve problema la intoarcerea ei, cand o va cere pe Hannah de nevasta. Este insa siderat cand afla ca Hannah s-a logodit cu un scotian frumos si bogat si ca intentioneaza sa plece peste ocean.

Cand Hannah il roaga pe Tom sa fie "domnisoara ei de onoare", el accepta cu greu sa indeplineasca acest rol, dar pana la urma o face, pentru ca in felul acesta spera ca-i va cuceri inima si va reusi sa zadarniceasca nunta pana nu e prea tarziu.

Primele reactii

Nici macar performantele grozave ale actorilor . Un fel de My Best Friend’s Wedding cu genurile inversate si fara pic de creier (Ty Burr)

Pro

New York Times: Comedia romantica Made of Honor adauga o aroma satirica intr-o formula dulce, dar fara a sabota reteta (Stephen Holden)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer Made of Honor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea