Filme

#javier bardem #viggo mortensen #the dark tower #lupta #ron howard #stephen king

Lupta stransa intre Javier Bardem si Viggo Mortensen pentru "The Dark Tower"

Cursa pentru rolul principal din devine din ce in ce mai interesanta. Potrivit New York Post, Javier Bardem este cel care are cele mai mari sanse sa-l interpreteze pe Roland Deshain.

Dupa ce in urma cu ceva vreme au fost mentionate numele lui Daniel Craig, Hugh Jackman si Jon Hamm pentru rolul principal din The Dark Tower , acum producatorii au mai adaugat pe lista inca o celebritate.

pare sa fie preferat de Ron Howard in fata lui Viggo Mortensen.

The Dark Tower este bazat pe romanele omonime ale lui Stephen King . Proiectul  nu a primit inca unda verde, insa Universal Pictures planuieste sa realizeze o trilogie si un serial bazate pe scrierile lui King. va semna regia primului film al viitoarei trilogii si al primului sezon din serial. Akiva Goldsman va scrie scenariul.

Primul film al seriei va avea premiera in 2013 si va fi urmat de primul sezon al serialului care va face legatura cu cel de-al doilea film.

The Dark Tower este o poveste horror SF al carui personaj principal este pistolarul Roland Deshain. Acesta strabate un peisaj dezolant intr-o epoca post-apocaliptica in cautarea unui misterios turn negru. In timpul calatoriei gaseste mai multe portaluri care ii permit sa intre in legatura cu lumea noastra contemporana.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea