Filme

#liam neeson #criminal de razboi #drama #film #an ordinary man

Liam Neeson ar putea fi un criminal de razboi in "An Ordinary Man"

Liam Neeson este un om ocupat. Actorul scotian este implicat in mai multe proiecte, printre care si drama independenta   An Ordinary Man .

Potrivit Variety, filmul este regizat de Brad Silberling, care incearca sa-si reabiliteze numele dupa esecul lui Land of the Lost.

An Ordinary Man este o drama intunecata in care razboi bazat partial pe Slobodan Milosevic , fostul presedinte al Serbiei. Acesta fuge de justitie protejat fiind de suporterii sai pentru a nu fi arestat si judecat pentru crimele sale.

Deocamdata nu se stie cand va intra in productie filmul, mai ales ca Neeson trebuie sa-si faca loc in agenda si asa aglomerata. Actorul este atasat unor proiecte precum The Grey (regia Joe Carnahan), Last Stand (regia Ji-Woon Kim) si clash of the titans 2 (regizat de Jonathan Liebsman).

Liam Neeson a jucat recent in drama Chloe alaturi de Julianne Moore si Amanda Seyfried.  Urmareste mai jos un trailer al filmului:
 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea