Filme

#liam hemsworth #the hunger games #filmari #incident #incident filmari

Liam Hemsworth s-a accidentat in timpul filmarilor pentru "The Hunger Games"

Liam Hemsworth lucreaza in aceasta perioada la filmul "The Hunger Games: Catching Fire". Din pacate, australianul s-a accidentat la un genunchi in timpul filmarilor, suficient de tare incat leziunea sa ii compromita prestatia pe platou.

Ulterior, Liam Hemsworth a declarat ca se straduieste sa nu lase incidentul suferit sa pericliteze munca intregii echipe:

"Incerc sa ignor durerea. Sunt atatia oameni in jur care asteapta sa-mi fac treaba. Ma simt obligat sa nu dezamagesc pe nimeni", a marturisit actorul.

Liam Hemsworth a incercat sa slabeasca pentru acest rol, intrucat personajul pe care il interpreteaza (Gale Hawthorne) trebuie sa fie un tip subnutrit, infometat.

Logodnicul lui Miley Cyrus isi ia foarte in serios rolurile si nu permite niciunui incident sa devina un impediment in cariera sa. In acest an, Liam a mai lucrat la "Empire State" si "Paranoia", dar si in "The Expendables", acolo unde a avut un rol secundar, mai putin semnificativ.

Productia "The Hunger Games: Catching Fire" va fi lansata in data de 22 noiembrie in SUA.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea