Filme

#filme noi #leonardo dicaprio #distributie rol #imitation game

Leonardo DiCaprio, geniu in 'Imitation Game'?

Leonado DiCaprio isi doreste sa joace in pelicula ' Imitation Game ', despre un geniu in matematica considerat a fi bolnav mintal din cauza orientarii sale sexuale.

Actorul din 'Inception' i-ar putea da viata personajului Alan Turing, in filmul biografic 'Imitation Game'. Turing, nascut in 1912, a fost unul dintre cei mai buni matematicieni britanici si este considerat a fi parintele informaticii moderne.

In 1999, magazine l-a numit pe Turing unul dintre cei mai importanti 100 de oameni din secolul al XX-lea pentru rolul sau in crearea calculatorului modern.

Alan Turing a recunoscut public ca este homosexual, desi la acea vreme homosexualitatea era considerata o boala mintala. A fost castrat chimic si s-a otravit cu cianura.

Scenariul filmului 'Imitation Game' a fost vandut pe 11 octombrie in schimbul unei sume de sapte cifre.

Warner Bros, studiourile care au achizitionat scenariul, urmeaza sa caute un regizor potrivit. Primul nume vehiculat este Ron Howard , regizorul filmului ' Codul lui Da Vinci '.

Leonardo DiCaprio este favorit pentrui rolul principal mai ales dupa interpretarile din ' Shutter Island ' si 'Inception'.

Sursa foto: aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea