Filme

#aniversare #actor #sylvester stallone #zi de nastere #la multi ani

La multi ani, Sylvester Stallone!

Sylvester Stallone , unul dintre cei mai cunoscuti actori de actiune, implineste azi frumoasa varsta de 65 de ani.

Sylvester Stallone, alintat de fani Sly, si-a facut debutul in lumea filmului la inceputul anilor ’70. In cei 40 de ani de cariera, Stallone a jucat in comedii ("Oscar", "Stop! Or My Mom Will Shoot"), ba chiar a avut un rol si intr-un film erotic ("The Party at Kitty and Stud's"), insa ramane in constiinta spectatorilor ca un erou de actiune , care imparte pumni in stanga si in dreapta.

Rolul care l-a facut celebru este fara indoiala cel al boxerului Rocky Balboa. “Rocky”, primul film a seriei omonime, a avut nu mai putin de noua nominalizari la Oscar, reusind sa castige in cele din urma trei trofee (Best Picture, Best Director, Best Film Editing). Pelicula a avut un succes urias, Stallone aparand ulterior in cinci continuari: “Rocky II” (1979), “Rocky III” (1982), “Rocky IV” (1985), “Rocky V” (1990) si “ Rocky Balboa ” (2006).

Stallone a reusit sa mai straluceasca si in alte productii: seria “Rambo”, "Demolition Man", "Assassins", "Cobra", etc.

Sylvester Stallone a fost casatorit de trei ori si are cinci copii: Sage Moonblood (35 de ani), Seargeoh (32 de ani), Sophia Rose (14 ani), Sistine Rose (13 ani), Scarlet Rose (9 ani).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea