Filme

#actor #ethan hawke #actor Ethan Hawke #filme Ethan Hawke

La multi ani, Ethan Hawke! Top 4 cele mai bune filme cu actorul american!

Ethan Hawke, cel care implineste azi frumoasa varsta de 42 de ani, este poate unul dintre cei mai subestimati actori din ultimii ani. In timp ce ziarele scriu in fiecare zi despre Brad Pitt si Robert Pattinson, Hawke este mai putin bagat in seama, desi are la activ doua nominalizari la Oscar si aparitii in filme de colectie.

Iata cateva dintre cele mai bune productii in care a fost distribuit actorul american.


4. White Fang (1991)


Unul dintre primele filme ale lui Ethan Hawke, "White Fang" este o excelenta ecranizare a cartii omonime a lui Jack London. Hawke interpreteaza rolul tanarului Jack Conroy care pleaca spre Alaska pentru a gasi mina de aur la care visase odinioara tatal sau. In drumul sau, el va fi insotit de Colt Alb, un lup pe care l-a salvat din ghearele unui individ care-l folosea in luptele cu caini.


3. Before Sunrise (1995)


"Before Sunrise" este o comedie romantica in care Hawke intra in pielea lui Jesse, un turist american. In timpul unei calatorii prin Europa, el se va indragosti de Celine (Julie Delpy), o studenta franceza.

Filmul s-a bucurat de un succes nesperat, determinandu-i pe producatori sa comande si o continuare, intitulata "Before Sunset" (2004).

Recent, s-a decis ca se va realiza si un al treilea film al seriei, cu aceiasi Ethan Hawke si Julie Delpy in rolurile principale. Potrivit primelor informatii, sequelul se va numi "Before Midnight".


2. Training Day (2001)


In "Training Day", Ethan Hawke este distribuit in rolul lui Jake Hoyt, un recrut repartizat in divizia de narcotice a unei sectii de politie. Cel care se va ocupa de instruirea sa este Alonzo Harris, alias Denzel Washington. Hoyt va descoperi ca de fapt mentorul sau este exact opusul modelului politistului perfect.


1. Gattaca (1997)


"Gattaca" este poate una dintre cele mai reusite productii S.F. ale anilor '90. In acest film, Ethan Hawke este Vincent Freeman, unul dintre ultimii copii nascuti pe cale naturala, fara interventii genetice.

Desi lucreaza ca simplu ingrijitor la corporatia Gattaca, Freeman nu renunta la visul sau dintotdeauna, acela de a zbura in Cosmos. Din pacate, marea sa problema este ca s-a nascut cu o afectiune cardiaca.



Sursa foto: thefilmstage.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea