Filme

#filme noi #filme #justin timberlake #distributie film # the last drop

Justin Timberlake, dependent de alcool in "The Last Drop"

Justin Timberlake se va implica intr-un nou proiect cinematografic. Cantaretul si actorul american va interpreta rolul unui critic culinar alcoolic in comedia romantica "The Last Drop", potrivit contactmusic.com.

Pelicula va fi regizata de Peter Sollett ("Nick and Norah's Infinite Playlist", "Raising Victor Vargas") si va beneficia de un scenariu semnat de Brandon si Phil Murphy.

"The Last Drop" infatiseaza povestea unui tanar alcoolic care locuieste in New York. El va incerca sa-si vindece dependenta de alcool in momentul inca care o intalneste pe fata visurilor sale.

Justin Timberlake (31 de ani) a devenit cunoscut in calitate de membru al trupei 'N Sync. Ulterior, a urmat o cariera solo, iar de cativa ani s-a dedicat exclusiv carierei cinematografice. Pe lista filmelor in care a jucat se numara: "The Social Network", "Friends with Benefits", "Bad Teacher", "Get Smart".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea