Filme

#filme noi #julianne moore #distributie film #the enlish teacher #film comedie

Julianne Moore preda engleza la liceu

Julianne Moore , Nathan Lane si Greg Kinnear vor aparea in comedia cu accente dramatice "The English Teacher", informeaza totalfilm.com.

Filmul este realizat de Craig Zisk si reprezinta debutul sau regizoral.

"The English Teacher" este povestea unei profesoare care preda engleza la liceu. Ea pune mult suflet in ceea ce face cu elevii la scoala, in schimb viata ei personala este un dezastru.

Cand un fost elev de-al sau se intoarce la New York dezamagit ca si-a ratat cariera de scenarist, profesoara il convinge sa-si monteze productia chiar la liceu.

Rolul profesoarei de engleza ii va reveni lui Julianne Moore, in timp Nathan Lane il va interpreta pe cel al unui cadru didactic din aceeasi unitate de invatamant.

Intre timp, pe Julianne Moore o putem vedea intr-o comedie de zile mari alaturi Steve Carell, Marisa Tomei si Kevin Bacon . Filmul se numeste "Crazy, Stupid, Love" si va rula pe marile ecrane din Romania incepand cu data de 16 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea