Filme

#filme noi #filme #julia roberts #alec baldwin #distributie film #normal heart

Julia Roberts si Alec Baldwin, in drama 'Normal Heart'

Julia Roberts si Alec Baldwin au fost distribuiti in drama ' Normal Heart '. Filmul prezinta povestea din spatele primelor cazuri de SIDA inregistrate in New York, in anii '80.

Pelicula va abunda in staruri de cinema. Pe langa Julia Roberts si Alec Baldwin, in film vor aparea si Mark Rufallo, Matthew Bomer si Jim Parsons .

Drama 'Normal Heart' este o adaptare cinematografica a piesei de teatru cu acelasi titlu. Jucata in 2011 pe Broadway, piesa a atras atentia criticilor si a primit numeroase laude si premii, inclusiv un trofeu Tony, cea mai inalta distinctie in teatru.

Julia Roberts va interpreta rolul Emmei Brookner, o doctorita imobilizata intr-un scaun cu rotile. Speriata de numarul din ce in ce mai mare de cazuri de SIDA, Emma hotaraste sa ia masuri pentru a stagna numarul persoaneleor infestate cu HIV.

Baldwin va fi un avocat de succes, care afla ca fratele sau este homosexual, deci predispus la aceasta crunta boala.

Rolul principal in 'Normal Heart' ii revine lui Mark Ruffalo. Actorul il va interpreta pe Ned Weeks, unul dintre primii oameni care au informat opinia publica despre SIDA.

Filmul va fi regizat de Ryan Murphy .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea