Filme

#filme noi #filme #jonah hill #jump street 2 #filmari jump street 2

Jonah Hill: Filmarile la "21 Jump Street 2" incep in 2013

Jonah Hill a dezvaluit recent cateva detalii despre continuarea comediei "21 Jump Street". Desi initial s-a zvonit ca filmarile la "21 Jump Street 2" vor incepe in aceasta toamna, interpretul politistului Schmidt spune ca acestea vor debuta abia in septembrie 2013.

"Vom filma anul viitor, in septembrie", a declarat Jonah Hill pentru Collider. El a precizat ca in acest moment lucreaza alaturi de Michael Bacall ("Scott Pilgrim vs. the World") la scenariul filmului.

In alta ordine de idei, "21 Jump Street" a fost recompensat weekend-ul trecut, la Los Angeles, in cadrul galei Teen Choice Awards 2012 cu doua trofee: "Best Comedy" si "Best Comedy Actor", acesta din urma revenindu-i lui Channing Tatum.

Jonah Hill este de parere ca "21 Jump Street" a prins atat de mult la public datorita faptului ca este prieten in viata de zi cu zi cu Tatum, partenerul sau din film.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea