Filme

#filme romanesti #filme noi #filme #sergiu nicolaescu #jojo #ultimul corupt din romania

Jojo, ministru al Tineretului in filmul 'Ultimul corupt din Romania'

Jojo (Catalina Grama) va interpreta rolul de ministru al Tineretului in cel mai nou film regizat de Sergiu Nicolaescu, ' Ultimul corupt din Romania '.

In precedentul film, 'Poker', Jojo a interpretat rolul Monicai Lacusta, o prostituata de lux, care umbla goala prin piscina. In ' Ultimul corupt din Romania', actrita o interpreteaza tot pe Monica Lacusta, doar ca de aceasta data va schimba bordelul cu scaunul comod de ministru al Tineretului.

Odata cu lansarea noului film, Jojo va putea fi admirata din nou in piscina, insa, spre deosebire de 'Poker', in care apare goala, acum va aparea imbracata, asa cum ii sta bine unui ministru respectabil.

Alaturi de Catalina Grama , distributia comediei 'Ultimul corupt din Romania' aduce pe marile ecrane interpretari magistrale din partea unor nume cu greutate ale scenei romanesti, precum Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Valentin Teodosiu , Ion Ritiu, Mircea Diaconu, Nae Lazarescu si Vasile Muraru.

Filmul 'Ultimul corupt din Romania' va avea premiera in cinematografele din tara pe 17 februarie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea