Filme

#filme noi #filme #festival film #tatal fantoma #premiera film

Joi seara, premiera de gala a filmului "Tatal fantoma"

Joi seara, la Cinema Studio din Bucuresti a avut premiera de gala a filmului "Tatal fantoma", de Lucian Georgescu. Au fost prezente nume importante ale industriei cinematografice, printre care cel al actritei Jacqueline Bisset , Bogdan Naumovici, Tudor Giurgiu si Ada Solomon.

Productia "Tatal fantoma" este un debut al lui Lucian Georgescu in segmentul filmelor de lungmetraj. Filmul a fost prezentat in avanpremiera in cadrul Festivalului International de Film Transilvania 2011, iar incepand cu data de 2 martie 2012 va rula in cinematografele romanesti.

"Tatal Fantoma" a avut ca punct de plecare nuvela "Almost Oriental", a scriitorului si scenaristului american Barry Gifford. Filmul este o comedie dulce-amara ce prezinta o dubla poveste de dragoste, pe de-o parte iubirea dintre Robert Traum si Tania, iar pe de cealalta parte dragostea pentru cinematograful de altadata, popular naiv si generos.

Din distributia filmului fac parte Marcel Iures, Mihaela Sirbu, Valer Delekeza, Mihai Constantin , Mimi Branescu, Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, Nicodim Ungureanu , Vitalie Bantas, Marcello Cobzariu si Mirela Oprisor .

Filmul este distribuit in Romania prin intermediul Transilvania Film.

Foto: prinbrasov.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea