Filme

#filme noi #johnny depp #the rum diary #incasari film #distributie film

Johnny Depp da vina pe americani pentru esecul "The Rum Diary"

Johnny Depp nu este deloc surprins de slabele incasari ale celui mai nou film al sau, "The Run .

" " a fost lansat la inceputul lunii noiembrie si pana acum a avut incasari de numai 12 milioane de dolari in Statele Unite si milioane de dolari in box office-ul international. Incasarile sunt foarte slabe, avand in vedere ca " The Rum Diary " a avut un buget de 45 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, Johnny Depp nu este suprins de esecul filmului si sustine ca vina o poarta lipsa de inteligenta a americanilor, care nu pot savura un astfel de film.

"Poate ca incasarile filmului din aceste saptamani, din Winchita, Kansas , nu vor avea cine stie ce contributie la cele finale, care sunt in jur de 13 milioane de dolari. Insa cred ca este un film inteligent. De multe ori, in afara marilor orase ale Statelor Unite, nu exista cerere pentru astfel de filme", a declarat Johnny Depp.

Comentariile actorului nu au fost trecute cu vederea de americanii din Winchita. Acestia au sustinut ca reactiile actorului nu au legatura cu inteligenta americanilor din centrul si vestul tarii, ci actorul incearca sa justifice esecul filmului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea