Filme

#filme noi #filme #robocop #distributie film #joel kinnanman

Joel Kinnaman, in rolul lui RoboCop?

Joel Kinnaman, cunoscut mai ales datorita rolului interpretat in serialul "The Killing", ar putea fi noul RoboCop , intr-un remake ce urmeaza a fi produs de studiourile MGM.

Initial, s-a zvonit ca rolul robotului politist va fi jucat de Michael Fassbender, insa acesta nu s-a aratat interesat de propunere, fiind implicat in multe alte proiecte cinematografice.

Varianta de rezerva a producatorilor este Joel Kinnaman, un actor in varsta de 32 de ani, fara o notorietate extraordinara la Hollywood. Tocmai din aceasta cauza, multi critici considera ca remake-ul RoboCop nu se va ridica la nivelul asteptarilor.

Pana acum, printre cele mai importante proiecte cinematografice ale lui Kinnaman au fost " Safe House ", "The Girl With the Dragon Tattoo" si "The Darkest Hour".

"RoboCop" va fi regizat de Jose Padilha . Filmul S.F. ar urma sa apara candva in 2013, potrivit IMDb.

Povestea filmului "Robocop" dateaza din 1987. Alex Murphy (Peter Weller), un politist incoruptibil din Detroit, este ucis . Printr-un experiment, corpul sau este transformat intr-un robot din otel , invincibil.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea