Filme

#_da-mai-departe-2000

Jim Carrey si Tea Leoni, un fel de Bonnie si Clyde ai zilelor noastre

Dick si Jane Harper sunt o familie aparent normala. Cand credeau ca viata lor nu a fost nicicand mai buna (Dick devine, dupa 15 ani de asteptare , vicepresedinte la o companie importanta), lucrurile au luat alta intorsatura, iar bucuria nu a tinut mult. Sotul este promovat, iar sotia decide sa demisioneze din functia sa de la o agentie de turism. Numai ca firma da faliment, fiind implicata intr-un scandal gigant, iar Dick este cel care trage ponoasele, in timp ce seful sau (Alec Baldwin) reuseste sa-si salveze pielea.

Distractie cu Dick si Jane este povestea simpla a doi oameni care si-au pierdut mintile in timp ce incercau sa creada in visul american. Jim Carrey si Tea Leoni fac comedia si mai savuroasa. Lucrurile iau o intorsatura pe cat de riscanta pentru cele doua personaje, pe atat de amuzanta pentru public. Dick si Jane se apuca de propria "afacere": furturi nocturne de prin vecini.

Devin un fel de Bonnie si Clyde ai zilelor noastre. O vreme sunt incantati de viata pe care o duc, realizand ca exista furturi si furturi. Jim Carrey si echipa sa manageriala s-au gandit sa refaca comedia din 1977, Fun with Dick and Jane, cu Jane Fonda si George Segal , pentru ca au gasit corespondenta in contemporan. Producatorul Brian Grazer, care a avut un succes enorm in colaborarile sale cu Jim Carrey (Liar Liar, How the Grinch Stole Christmas), nu a zabovit prea mult cand actorul a venit cu propunerea. "Subiectul nu avea doar un mare potential comic, dar parea a fi rupt din titlurile ziarelor", spune Grazer.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea