Filme

#filme noi #film biografic #printesa diana #distributie film #jessica chastain #caught in flight

Jessica Chastain joaca intr-un film despre printesa Diana

2011 a fost un an plin pentru actrita Jessica Chastain si ascensiunea sa nu se incheie aici. Jessica Chastain va juca intr-un film biografic despre viata printesei Diana.

Jessica Chastain a devenit cunoscuta datorita rolurilor din "The Tree of Life", The Help", " The Debt ", dar si proiectelor unor regizori celebri precum Joseph Kosinski cu "Horizons" si Guillermo del Toro cu "Mama".

Frumoasa actrita va juca in filmul " Caught in Flight ", un film ce surprinde o poveste de dragoste ce are la baza o aventura a printesei Diana. Producatorii filmului cauta finantatori la unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice, American Film Market.

"Caught in Flight" are ca sursa aventura de doi ani a printesei Diana cu medicul Hasnat Kahn. Mai multe amanunte despre Kahn au aparut la mult timp dupa moartea printesei, noteaza Thompson on Hollywood, care mai informeaza ca Diana ar fi planuit sa se converteasca la islam.

Filmarile vor incepe anul viitor si vor avea loc in Pakistan, Angola si Franta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea