Filme

#filme noi #filme #colin farrell #jessica biel #distributie film #total recall 2

Jessica Biel, luptatoare rebela in 'Total Recall 2'

Jessica Biel va interpreta rolul unei luptatoare rebele in filmul ' Total Recall 2 '. Ea il va ajuta pe muncitorul Douglas Quaid ( Collin Farrell ) sa-si descopere adevarata identitate.

Regizat de Len Wisema, ' Total Recall 2' va fi lansat in cinematografe pe data de 3 august 2012. Pentru a mari suspansul si a crea un orizont de asteptare, producatorii au dat publicitatii sinopsis-ul filmului.

Actiunea din 'Total Recall 2' este plasata in doua lumi paralele, una a realitatii, alta a fictiunii.

Rekall este o companie care promite sa transforme visele oamenilor in realitate. Ideea ii surade lui Douglas Quaid ( Colin Farrell ), un muncitor satul de rutina, de munca, de frustrari.

Desi are acasa o sotie frumoasa ( Kate Beckinsale ), pe care o iubeste la nebunie, Douglas accepta sa faca o calatorie printre visele sale, crezand ca astfel va scapa de stresul zilnic si se va relaxa intr-o mini-vacanta.

Viata lui Douglas Quaid se va schimba total in momentul in care experimentul da gres. Barbatul devine un om urmarit de politie si intra in tot felul de probleme. Cu ajutorul unei luptatoare rebele (Jessica Biel), Doug incearca sa evadeze si sa revina la viata pe care o avea inainte.

Personajul Jessicai Biel il ajuta pe Doug sa redescopere adevarata iubire, adevarata soarta, adevarata identitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea