Filme

#filme #cannes #festivalul de la cannes #cannes 2012 #jean-paul gaultier #juriu cannes

Jean-Paul Gaultier, membru in juriul Festivalului de la Cannes

Actorul scotian Ewan McGregor, regizorii Alexander Payne si Raoul Peck si creatorul de moda Jean-Paul Gaultier vor face parte din juriul Festivalului de Film de la Cannes.

"Avem traditia de a invita persoane despre care stim ca sunt cinefile, dar care nu lucreaza neaparat in cinematografie. Este important sa ai oameni cu pareri spontane', a declarat Thierry Fremaux, delegatul general al Festivalului.

Creatorul de moda Jean-Paul Gaultier, in varsta de 60 de ani, este un cinefil pasionat si, de-a lungul timpului, si-a exprimat dorinta de a face parte din acest juriu faimos. Gaultier a colaborat de multe ori cu industria cinematografica, creand costume pentru diverse pelicule, mai ales pentru cele regizate de Pedro Almodovar.

Juriul va fi prezidat de regizorul italian Nanni Moretti, dar nu a fost facuta publica o lista oficiala cu numele celor care vor face parte din juriu.

Cea de-a 65-a editie a Festivalului de Film de la Cannes se va desfasura in intervalul 16-27 mai.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea