Filme

#filme noi #the wolf of wall street #filme #distributie film #jean dujardin

Jean Dujardin, rol in "The Wolf of Wall Street".

Actorul care a castigat Oscarul din acest an pentru rolul din "The Artist", Jean Dujardin a cucerit Hollywood-ul si are deja o multime de proiecte noi in lucru.

Astfel, francezul a primit o oferta pentru se se alatura distributiei din "The Wolf of Wall Street", noua pelicula a lui Martin Scorsese.

Filmul, care se bazeaza pe un volum autobiografic cu acelasi nume al lui Jordan Beltfort, va spune povestea lui Belfort, de la obtinerea succesului pe piata de capital din New York si pana la sfarsitul carierei lui de broker, din 1990.

Jean Dujardin va juca rolul unui bancher elvetian, implicat in spalarea de bani obtinuti pe cai ilegale de firma lui Belfort.

Dujardin ii va avea colegi pe platourile de filmari pe Leonardo DiCaprio (rolul lui Belfort), Jonah Hill si Kyle Chandler. In ceea ce o priveste pe Nadine, fotomodelul cu care se casatoreste Belfort, au fost puse in discutie numele actritelor Blake Lively si Rosie Huntington-Whiteley.

Lansarea filmului "The Wolf of Wall Street" va avea loc anul viitor, dupa un scenariu adaptat de Terrence Winter.

Foto: pleasantmorningbuzz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea