Filme

#javier bardem #villain #bond 23 #james bond #sam mendes

Javier Bardem - viitorul villain in Bond 23?

Javier Bardem este, fara indoiala, unul dintre cei mai populari actori ai momentului. Saptamana trecuta am aflat ca este favorit pentru rolul eroului Roland Deshain in The Dark Tower , iar acum Deadline.com arunca zvonul ca spaniolul ar putea intregi distributia lui Bond 23 .

Potrivit Deadline.com, producatorii de la MGM il vor pe Bardem cu orice pret pentru un rol important in cel de-al 23-lea film Bond. Deocamdata nu a fost dezvaluit ce rol ar putea avea Javier Bardem, insa actorul ar putea interpreta fie rolul principal negativ, adica oponentul lui Daniel Craig, fie un rol secundar si misterios in lumea agentului 007.

Bond 23 are deja o data de lansare stabilita pentru 9 noiembrie 2012 , iar Sam Mendes va semna regia productiei. Daniel Craig si Judi Dench vor reveni in rolurile lui James Bond si, respectiv, M. Ca delimitare in timp, se pare ca actiunea din noul film Bond va avea loc imediat dupa evenimentele din Quantum of Solace.

Javier Badem a devenit recent tata, iar saptamana trecuta a primit din nou o nominalizare la premiile Oscar pentru rolul din biutiful.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea