Filme

#filme noi #james bond #agentul 007 #distributie film #javer bardem # seria bond

Javier Bardem, erou negativ in noul James Bond

Actorul spaniol Javier Bardem (42 de ani) a confirmat faptul ca va interpreta rolul eroului negativ in viitorul film din seria "James Bond", conform starpulse.com.

Bardem , laureat al premiului Oscar pentru prestatia din "No Country for Old Men", a pus astfel capat speculatiilor aparute in presa pe aceasta tema.

"Sunt foarte incantat. Va dati seama ca am vazut toate filmele cu James Bond de pana acum si mi-au placut toate, asa ca sunt sigur ca ma voi distra de minune la filmari. Va pot spune ca am fost ales pentru rolul personajului negativ, dar mai multe detalii nu va pot da", a declarat Javier Bardem pentru postul de televiziune ABC.

Cel de-al 23-lea film din seria "James Bond" inca nu are un nume. In schimb, se stie ca va fi regizat de Sam Mendes. In rolul agentului 007 il vom reintalnim pe sarmantul Daniel Craig. Din distributia filmului mai fac parte: Judi Dench, Naomie Harris si Ralph Fiennes .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea