Filme

#filme noi #jason statham #transformers #rol principal #distributie film #shia leboeuf

Jason Statham nu va juca in Transformers 4 si 5

Jason Statham a negat ca va interpreta rolul principal in urmatoarele doua episoade ale seriei ' Transformers ' si ca-l va inlocui pe actualul protagonist, Shia LaBoeuf .

Zilele trecute au aparut zvonuri conform carora Jason Statham ar urma sa devina potagonistul filmelor ' Transformers 4 ' si 'Transformers 5'. La aflarea vestii, actorul insusi a tinut sa lamureasca faptul ca nu va juca in aceste pelicule.

'Curierul' sustine ca nu a fost contacat de producatorii peliculei sau de regizor pentru o eventuala aparitie in celebra franciza. Mai mult, Jason Statham chiar s-a enervat sa auda ca este implicat in proiecte fara consimtamantul sau.

El le-a spus jurnalistilor ca nu intelege de unde pornesc toate aceste zvonuri si cine le raspandeste. 'Internetul este un loc malefic', a zis Statham.

Cel mai recent episod din seria 'Transformers', 'Dark Of The Moon', a avut incasari de 1.1 miliarde dolari si s-a clasat pe locul 4 in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie.

Foto: aceshowbiz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea