Filme

#rol #james fraco #tratative # oz the and the powerful

James Franco, in tratative pentru Oz, the Great and Powerful

James Franco, starul filmului 127 Hours, ar putea sa primeasca rolul principal in in productia walt disney pictures Oz, the Great and Powerful, scrie aceshowbiz.com.

Potrivit The Hollywood Reporter, James Franco se afla deocamdata in faza de discutii. Daca actorul va semna in cele din urma, va avea ocazia sa lucreze din nou cu Sam Raimi, cel desemnat sa regizeze Oz, the Great and Powerful si totodata cel cu care Franco a colaborat in trecut la trilogia Spider-Man .

Oz, the Great and Powerful va prezenta povestea unui iluzionist din Omaha care este obligat sa paraseasca un circ ambulant. Balonul sau cu aer cald este lovit de o tornada si aterizeaza in tinutul Oz, pe care va ajunge in cele din urma sa-l stapaneasca.

Initial, rolul principal trebuia sa-l interpreteze Robert Downey Jr. insa actorul a trebuit sa-l refuze din cauza numeroaselor proiecte in care era implicat. Urmatorul candidat pentru acest rol a fost Johnny Depp, care l-a randul sau a trebuit sa-l abandoneze, actorul urmand sa inceapa in acest an filmarile la Dark Shadows , noul film al lui Tim Burton.

Se pare ca Oz, the Great and Powerful este o mare prioritate pentru studiourile Disney, care spera ca productia filmului sa inceapa in a doua jumatate a anului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea