Filme

#james franco #fenomen #twilight

James Franco este fascinat de fenomenul Twilight

James Franco recunoaste ca este fascinat de popularitatea de care se bucura cartile si filmele din saga Twilight , scrie digitalspy.co.uk.

Actorul le-a dezvaluit reporterilor MTV ca nu ii place seria cu vampiri, dar este intrigat de conceptul de vampiri care traiesc intr-o societate normala.

“Nu pot spune ca-mi plac [cartile], dar sunt fascinat de ele. Mi se pare interesanta metafora vampirului plasat in liceu si cum relatia cu acesta inlocuieste sentimentele pe care le au adolescentii”, a spus Franco. “Si obsesia oamenilor pentru vampiri mi se pare la fel de fascinanta”, a adaugat actorul din 127 Hours.

James Franco este de parere ca adoratia publica de care se bucura starurile din Twilight nu face decat sa creasca mitologia deja existenta a seriei. “Si filmele sunt interesante pentru ca au devenit parte din fenomenul Twilight si este deja greu sa-i separi pe actori de carti sau de fenomenul in sine”, a mai explicat Franco.

Totusi, actorul se declara dezamagit de ultima carte a seriei, Breaking Dawn , din cauza faptului ca tot continutul sexual din cartile anterioare este domolit. “Am ajuns la scena de sex, dar a fost atat de scurta, incat nici nu mi-am dat seama ca aceea era scena de sex despre care s-a vorbit atat timp in celelalte carti”, a afirmat Franco.

Prima parte a celui de-al 4-lea film al seriei Twilight, Breaking Dawn, va avea premiera pe 8 noiembrie .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea