Filme

#jake gyllenhaal #film #rol #ras in cap # end of watch

Jake Gyllenhaal s-a ras in cap pentru rolul din End of Watch

Jake Gyllenhal a renuntat la podoaba sa capilara de dragul noului proiect in care este implicat, drama cu politisti "End of Watch".

In fotografiile surprinse zilele trecute la Los Angeles, Gyllenhaal este un politist fioros, ras in cap , care se plimba pe langa masina de patrulare tinand o arma mana. In apropierea sa se afla Michael Pena , un alt actor distribuit in aceasta productie.

"End of Watch" se concentreaza pe povestea despre prietenia dintre doi politisti care lucreaza la aceeasi sectie. In film, mai apar Anna Kendrick ("Twilight") si America Ferrerra (" Ugly Betty "),

Luna trecuta, Jake Gyllenhaal a avut ocazia sa asiste la cateva confruntari violente dintre bandele din Los Angeles, in timp ce filma pentru acelasi film.

Si Matt Damon a renunta la par. Actorul din " The Bourne Identity " a aparut cu noul look saptamana trecuta, la Washington, cu ocazia unui miting al profesorilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea