Filme

#stea pe walk of fame #filme #ion caramitru #walk of fame #aleea celebritatilor

Ion Caramitru va primi o stea pe Aleea Celebritatilor

Actorul Ioan Caramitru va primi joi o stea pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti. Ceremonia va avea loc la ora 10.30.

"Traditiile nu se pierd niciodata. Odata cu venirea primaverii, reluam obiceiul care a devenit deja traditie, de a face ca marile valori artistice romanesti sa straluceasca si sa ne bucure de fiecare data", a declarat George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis.

De asemenea, in calitate de fondator la Uniunii Teatrale din Romania, el va primi o stea de aur din partea unei case de bijuterii. Ion Caramitru urmeaza sa fie premiat si de Primaria Capitalei, actorul urmand sa fie recompensat cu " Placheta Bucurestiului" pentru intreaga sa activitate.

Aleea Celebritatilor (Walk of Fame ) este un proiect cultural care gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului, in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania. Proiect initiat de Teatrul Metropolis si Cocor , Walk of Fame-ul romanesc a debutat in ianuarie 2011.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea