Filme

#villain #batman #batman 3 #the dark knight rises #joseph gordon levitt #christopher nolan

Inca un villain pentru Batman: Joseph Gordon-Levitt!

In ultimul film al trilogiei Batman , The Dark Knight Rises , se pare ca supereroul va avea de infruntat mai multi villaini.

Joseph Gordon-Levitt, care a mai colaborat cu Christopher Nolan la SF-ul Inception, se afla in etapa negocierilor pentru un rol consistent in Batman 3, scrie Deadline.com.

Zvonurile privind implicarea actorului in productia lui the dark knight rises au aparut inca de la mijlocul lui 2010. Nu se stie deocamdata ce rol va avea Gordon-Levitt in noul film Batman, dar actorul ar putea intra in pielea lui Hugo Strange sau chiar a lui The Riddler.

Nolan reuneste astfel o parte din echipa cu care a lucrat la Inception; atat Joseph Gordon-Levitt, cat si Tom Hardy, distribuit deja in rolul anti-eroului Bane, au jucat in SF-ul nominalizat anul acesta la premiile Oscar.

Christian Bale va imbraca pentru ultima data cotumul lui Batman, in timp ce Anne Hathaway a fost aleasa pentru rolul Selina Kyle a.k.a. Catwoman. Filmarile vor incepe in mai anul acesta si ar putea ajunge si in Romania. Premiera lui The Dark Knight Rises a fost stabilita pentru 20 iulie 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea