Filme

#filme noi #film #the hobbit #imagini filme # video film

Imagini despre noul film "The Hobbit" au fost publicate in The Hobbit Blog

Cei interesati de viitoarea productie " The Hobbit " pot vedea acum un material despre cum au fost facute filmarile la productia lui Peter Jackson . Un video de 12 minute a fost postat recent pe The Hobbit Blog, site-ul oficial dedicat celor doua viitoare filme bazate pe povestea lui J.R.R.Tolkien.

Noul video despre "The Hobbit"

Noul filmulet publicat il arata pe Jackson si pe echipa sa in unele locatii din Noua Zeelanda. Materialul ofera cateva indicii asupra locurilor care au fost folosite pentru realizarea filmului. "Dupa 110 zile in studio, am reusit in sfarsit sa aducem totul la lumina. Este ciudat sa te intorci intr-un loc pe care efectiv nu credeai sa-l mai vezi vreodata" a spus Jackson pe cand supraveghea reconstructia Hobbiton-ului.

Locul in care traiau hobitii trezeste echipei amintiri frumoase. "Mi-as dori sa pot sa ma mut intr-una dintre aceste casute" a spus Jackson. "Acesta ar fi un loc absolut idilic in care sa traiesti. Este genul de loc in care m-as pensiona cu cea mai mare bucurie". Elijah Wood , care interpreteaza rolul lui Frodo in "The Hobbit: An Unexpected Journey ", fusese prima data in satul hobitilor in urma cu 11 ani. La acea vreme, tanarul avea 19 ani.

Sursa foto: igp-scifi.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea