Filme

#foto #spider-man 4 #film #andrew garfield #spider-man

Iata cum arata noul Spider-Man! (FOTO)

Sony Pictures a dezvaluit prima cu Andrew in rolul lui Spider-Man ., iar fotografia a facut deja inconjurul presei online.

Ca sa potoleasca nerabdarea si curiozitatea fanilor celebrului supererou , Sony a publicat o prima fotografie oficiala in care -ului care nu are deocamdata un titlu, apare imbracat in binecunoscutul costum al lui Spider-Man.

Garfield, care joaca rolul unui Peter Parker adolescent , apare in imagine batut si murdar ca si cum tocmai ar fi iesit dintr-o batalie. Asa cum se poate vedea in imaginea de mai jos, costumul noului Spider-Man este diferit de cel purtat de Tobey Maguire in primele trei filme ale francizei. Printre schimbarile operate se numara includerea simbolului paianjenului pe piept si modificarea materialului din care este realizat.

Ceea ce atrage insa cel mai mult atentia sunt niste dispozitive mici si aurii in dreptul incheieturilor de la maini, despre care fanii spun ca ar fi folosite de Spider-Man pentru a lansa plasele de paianjen cu care se agata de cladiri. In benzile desenate, aceste dispozitive au fost create chiar de Peter Parker, insa in filmele de pana acum ele au fost inlocuite de o mutatie genetica, intrucat realizatorii s-au gandit ca un adolescent nu putea inventa ceva atat de avansat.

Noul film Spider-Man se afla in productie sub indrumarea regizorala a lui pe 3 iulie 2012.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea