Filme

#_i-know-who-killed-me-2007

I Know Who Killed Me - primele ecouri

Un orasel idilic este zguduit de vestea ca Aubrey Fleming (Lindsay Lohan) o tanara stralucita si promitatoare, a fost rapita si torturata de un criminal in serie sadic. Cand reuseste sa scape, fata traumatizata isi capata cunostinta in spital. Insa aceasta insista ca nu este cine cred ceilalti ca este si ca adevarata Aubrey Fleming este inca in pericol de moarte.

Primele reactii

Consensul general la care critica a ajuns odata cu aparitia ultimului film al lui Lindsay Lohan, I Know Who Killed Me, nu a fost deloc unul de bine: este un film dezagreabil, neplacut si grotesc redat. Nimic din acel film nu a fost crutat, critica a dat atat in actori, mai ales in faptul ca Lohan a acceptat sa joace, cat si toata constructia si realizarea peliculei.

Mai jos veti gasi cateva dintre cele mai esentiale fragmente din reactiile criticilor la aparitia filmului I Know Who Killed Me. Cu ajutorul lor ne vom convinge cu totii sa vedem ceea ce pare a fi cea mai proasta realizare a anului.

Contra

New York Daily News: "Nici o cronica nu ar putea face dreptate lipsei monumentale de valoare a acestei mizerii; trebuie neaparat vazut pentru a va convinge" (Elizabeth Weitzman)

Hollywood Reporter: "Exista acum cu siguranta un candidat proaspat in cursa pentru cel mai prost film al anului 2007" (Michael Rechtshaffen)

New York Post: "Un porno de tortura subtire, inept si fara nici un pic de valoare" (Lou Lumenick)

eFilmCritic.com: "Cu siguranta Lohan nu a fost in deplinatatea facultatilor mintale cand a semnat contractul pentru acest film" (Dan Lybarger)

ReelViews: "S-a marcat cu usurinta cel mai prost film al lui Lohan si cea mai proasta interpretare a ei" (James Berardinelli)

Associated Press: "Te face sa te intrebi ce era in mintea lui Lindsay Lohan cand a acceptat sa colaboreze la acest proiect" (Christy Lemire)

Pro

FilmsInReview.com: "Teribil, dar nu la fel de rau ca ultimile 5 filme ale lui Lindsay Lohan" (Victoria Alexander)



Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea