Filme

#filme #seriale #serial tv #premiile emmy #modern family #homeland #emmy 2012

"Homeland" si "Modern Family", marile castigatoare la Premiile Emmy 2012

Serialele "Homeland", "Modern Family" si "Game Change" au fost marile castigatoare ale galei Premiilor Emmy 2012, ce a avut loc duminica noaptea la Nokia Theatre din Los Angeles. Cele trei seriale americane de succes au reusit sa castige cate patru premii fiecare.

"Homeland" a insfacat statuetele Emmy la categoriile "cel mai bun serial-drama", "cel mai bun actor" (Damian Lewis), "cea mai buna actrita" (Claire Danes) si "cel mai bun serial TV-drama".

La categoria comedie, serialul "Modern Family", care se bucura de un succes rasunator in SUA, a reusit sa obtina marele premiu, pentru al treilea an consecutiv, la sectiunea "cel mai bun serial de comedie". Pe langa aceasta distinctie, "Modern Family" a mai castigat si la sectiunile "cel mai bun actor in rol secundar" (Eric Stonestreet), "cea mai buna actrita in rol secundar" (Julie Bowen) si la sectiunea regie, unde Steven Levitan a fost premiat pentru regia episodului "Baby on Board".

"Game Change" a fost desemnata marea castigatoare a sectiunii "miniserie/film TV", unde a obtinut distinctiile pentru cea mai buna miniserie, cel mai bun scenariu, cea mai buna regie si cea mai buna actrita (Julianne Moore).

Foto: Cine Tv News

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea